duminică, 16 noiembrie 2008

david

[Location: David's computer

Type: Microsoft Word 97-2003 Document

Created: 3 aprilie 2007 11:17:00 ]

Raport astrologic generat marþi, 3 aprilie 2007, de Astrograma 1.0
Titlul astrogramei: david
Date natale: Miercuri, 7 august 1985, Bucureºti, 26:06E, 44:30N
Ora: 14:20, GMT +2:00

Informatiile sumare ce urmeazã sunt destinate caracterizãrii unei persoane. Asadar, dacã este vorba despre o hartã referitoare la un eveniment, va trebui sã consultati interpretãri specifice, în functie de dorintele dumneavoastrã. De asemenea, nu s-a acoperit nici aria medicalã, care are si ea interpretãrile ei specifice. Cu alte cuvinte, multe alte informatii, în detalii, pot fi scoase din orice hartã natalã.

Soare în Leu
Vitalitate, vointã puternicã, înclinatii cãtre speculatii, generozitate, cãldurã, creativitate. Nativul se simte mândru, fiind popular si având calitãti de conducãtor. Spirit ambitios, fire orgolioasã si ambitioasã.

Luna în Taur
Pozitie de exaltare. Persoanã socuiabilã, blândã, calmã, persistentã. Sentimente profunde si senzuale, dispozitie bunã. Greu de enervat, nativul este practic, plin de resurse, cu înclinatii pentru muzicã, artã si o viatã plãcutã. Prosperitate.

Mercur în Leu
Pozitie de cãdere. Minte voioasã, creativã, nobilã, expresivã, speculativã si generoasã. Gânduri artistice, mândre si organizate. Concentrare bunã a ideilor.

Venus în Rac
Sentimentele sunt sensibile, materne, protectoare. Nativul îsi iubeste familia, fiind patriotic. Iubirea din partea mamei este importantã. Imaginatie frumoasã, emotii puternice si persistente.

Marte în Leu
Energie creativã, dinamism, dorinte puternice si pasionale, persoanã generoasã si cu spirit de distractie. Talente de lider, actorie. Persoanã neînfricatã, sincerã, mândrã.

Jupiter în Vãrsãtor
Mentalitate mai umanã, tolerantã, deschisã spre inovatie, intuitie, independentã, neconventional. Originalitate si activitãti sociale întinse, expansiune a prieteniilor. Entuziasm în privinta reformelor, cauzelor sociale, stiintei moderne, psihologiei.

Saturn în Scorpion
Nativul este manipulator, siret, perspicace, cu un intelect penetrant. Emotii agresive, pe fundalul unor dorinte bine calculate. Tendinte spre investigare, detectarea greselilor. Dinamism.

Uranus în Sãgetãtor
Nativul acestei generatii îsi schimbã des atitudinea fatã de religie si probleme spirituale, filosofie sau probleme globale.

Neptun în Capricorn
Fantezii legate de faimã si bogãtie, idealism practic, manipulãri cu ajutorul unor puteri financiare majore, traditii mistice.

Pluton în Scorpion
Pozitie de domiciliu. Generatie de oameni interesati de lucruri oculte, mistere, problema mortii. Atentie fatã de bolile cu transmitere sexualã.

Ascendent în Scorpion
Persoanã hotãrâtã, puternicã, curajoasã, energicã, pasionatã, subtilã, secretoasã, sarcasticã, manipulativã. Îi place sã investigheze, plin de resurse si intuitie. Emotii si dorinte puternice, misticism, sexualitate.

Mijl. Cerului în Leu
Carierã eventual în domeniul armatei, sau care tine cont de subordonare sau creatie, cum ar fi actoria. Sanse mari de popularitate datoritã talentelor personale. Domenii: administratie, management.

Soare în Casa IX
Pozitie specificã idealurilor majore, aspiratiilor înalte în domenii ca educatia, religia, filosofia. Nativul doreste sã-si extindã orizontul cultural prin cãlãtorii sau învãtãmânt. Spirit de aventurã, explorare, activitãti sportive.

Luna în Casa VI
Preocupare pentru muncã, lucruri practice, ce pot implica si casa. Nativul este în slujba altora, îi plac chestiunile stiintifice si tehnice. Înclinatii spre curãtat, spãlat, griji pentru sãnãtate.

Mercur în Casa IX
Gândurile sunt concentrate în domeniul educatiei superioare, intelectului, cãlãtoriilor. Nativul poate fi profesor sau îi place sã învete de la altii. Minte exploratoare în domeniul filosofic si religios. Schimbãri în cãlãtorii ce stimuleazã învãtarea.

Venus în Casa VIII
Nativ care adorã energia, relatiile sexuale, fructificarea parteneriatului si lucrul cu ceilalti. Poate fi atras de experiente psihice si mistice.

Marte în Casa IX
Intelect hotãrât, aventuros, capabil de a lupta pentru ideile, principiile si credintele sale. Dorintã de cãlãtorii sau activitãti sportive. Motivatii de lãrgire a orizontului prin filosofie sau religie.

Jupiter în Casa III
Succese în activitãti ce tin de comunicare si învãtare. Beneficii si oportunitãti cu ajutorul fratilor sau surorilor. Minte entuziastã, veselã în timpul conversatiilor sau în scris.

Saturn în Casa I
Personalitate prudentã, disciplinatã, de încredere, calmã, rezervatã. Asumare de responsabilitãti si sarcini asupra propriei persoane. Senzatie de insecuritate personalã, limitare a auto-exprimãrii, inhibitii puternice.

Uranus în Casa I
Personalitate excentricã, radicalã, independentã, liberã, ce exprimã extremul si neobisnuitul.

Neptun în Casa II
Talent poetic si muzical. Nativul este un idealist practic sau poate avea fantezii despre bogãtie, fiind în stare sã sacrifice resursele în scopuri filantropice.

Pluton în Casa XII
Subconstient intens, tendinte mistice. Înclinatii auto-distructive, urmate de o constiintã superioarã. Implicatii în reabilitãri sociale sau lumea subteranã.

Soare în opozitie cu Jupiter
Agitatie, extravagantã, pretentii. Judecatã impartialã, tendintã de a impune altora punctul de vedere. Nativul ia riscuri, acestea putând avea consecinte în sãnãtate. Pretentii nefondate, promisiuni oarbe, ce conduc la neîncredere din partea altora.

Soare în trigon cu Uranus
Originalitate, independentã, intuitie. Minte deschisã; actiuni umanitare, atasament pentru o organizatie. Personalitate magneticã, abilitãti de lider. Atractie pentru stiintã si ocultism. Carierã datoratã inteligentei si agerimii.

Soare în cuadraturã cu Ascendent
Conflict între cum este vãzut si cum se vede nativul, între constiintã si felul de prezentare. Probleme cu partenerii sau publicul, datoritã tendintei de a domina. Tensiuni si stres, datoritã problemelor de exprimare.

Luna în trigon cu Neptun
Vise si intuitii profetice. Interes pentru psihologie. Talente artistice dezvoltate, imaginatie bogatã; muzicã. Tendintã de a distorsiona realitatea; visãtor, nativul se poate dezamãgi pe el însusi. Sensibilitate la emotiile altora. Rafinament în relatii.

Luna în opozitie cu Pluton
Tendinte spre gelozie, neliniste, impulsivitate si singurãtate. Nativul se poate simti neglijat, datoritã relatiilor cu pãrintii. Dispute cu familia în privinta resurselor. Tendintã de a controla familia. Emotii exprimate impulsiv în relatiile cu ceilalti.

Luna în trigon cu Mijl. Cerului
Viata privatã este armonioasã. Sensibilitate fatã de problemele casnice si membrii familiei. Succesul profesional vine din capacitatea de a negocia cu publicul si de adaptare la emotiile si stãrile sefilor sau celor de care depinde cariera.

Mercur în cuadraturã cu Saturn
Inteligentã, traditionalism, minte rezervatã, timidã, dar ambitioasã. Pesimism, neonestitate. Inhibitii mentale, gândire prea traditionalã, rigiditate în ce priveste disciplina si comunicarea. Probleme de auz. Muncã în exces, memorie slabã.

Mercur în cuadraturã cu Ascendent
Dificultãti de exprimare si de comunicare cu partenerii si publicul. În scris si vorbit, cuvintele sunã ciudat, fiind întelese gresit. Probleme nervoase, ce afecteazã puterea de comunicare.

Venus în opozitie cu Neptun
Emotiile si sentimentele sunt influentate de forte subconstiente. Perceptie gresita asupra realitatiii. Idealism exagerat. Vulnerabilitate emotionalã, conflicte între emotii si intuitie. Deziluzii, eventual în probleme artistice, financiare sau romantice.

Venus în trigon cu Pluton
Creativitate, ingeniozitate, indulgentã. Nativul este dedicat, onest, cu o naturã emotionalã puternicã. Dragoste la prima vedere. Iubirea poate conduce la regenerare spiritualã, datoritã întelegerii dragostei. Relatii apropiate importante. Opinii ferme.

Marte în opozitie cu Jupiter
Intolerantã, agresivitate în impunerea punctelor de vedere religioase sau filosofice. Conceptii fixe. Actiuni exagerate, dorintã de a realiza cât mai mult. Irosire a energiei, epuizare. Urmãrire a scopului personal. Dorinte de cãlãtorii si aventurã.

Saturn în conjunctie cu Ascendent
Persoanã de încredere, ambitioasã si responsabilã. Dificultãti în viatã la vârste timpurii. Imaginea nativului este una serioasã, austerã, rezervatã, ce aratã neprietenie. Probleme dentare, de piele sau reumatice. Pozitia poate aduce timiditate si povarã.

Neptun în sextil cu Pluton
Oportunitãti de avansare stiintificã. Libertate de exprimare a emotiilor, folosire în sens benefic a puterilor psihice. Capacitate de folosire a potentialului intelectual si stiintific. Abilitãti intuitive, luptã împotriva nedreptãtii.

Neptun în trigon cu Mijl. Cerului
Intuitie folositã în domeniul profesional, capacitate de a simti starea superiorilor. Recunoastere publicã, impresionabilitate fatã de persoane sau lucruri artistice. Relatii strânse cu pãrintii, intuitie în mediul familial.

Niciun comentariu: