joi, 20 noiembrie 2008

Cooooleeeee

[Location: Gabi's computer

Type: Microsoft Word 97-2003 Document

Created: 2007]

Cooooleeeee! Cooooleeee! Haide , mamico, iesi de acolo. Mamiiiicoooooo! Hai, cole, hai sa repetam, gata cu caterinca! Aoleo! Cole... Cole-cole-cole! Hai, mai tii minte? Vane-vane-vane, nico...nico..nico...CARLI CARLI CARLI! (serioasa, melancolica) Ce nebuni.
Mai stii de la ce a pornit poanta asta, Cole? De la ala care a venit la mine in ziua aia sa imi puna interfonul si zice “VOLUM”, “ACCES”, “VORBITI”, doua secunde pe acces. Desi scria pe el. Mai stii, tu, Cole? “Doi pumni in gura lui Vane...”. Da...
Dar de ce nu vrei sa iesi?
Cole, de cine te ascunzi tu mamico (la misto) PE LUMEA ASTA MARE?
De mine?
De mine...
Hai o glumita si mai repetam. Termina cu gluma, Cole, hai iesi. Iesi sa repetam.
N-o sa ne placa nimeni pe noi doi asa cum suntem noi, trebuie sa ne schimbam. Trebuie sa ne prefacem, trebuie sa fim altcineva. Of.
Mai stii la S6? Si cand ma uit pe fereastra.... Hai, Cole, daca nici de asta nu-ti amintesti!
Cole,te rog... Se uita oamenii astia la mine. Iesi afara de unde te-ai ascuns si hai sa le aratam ceva din ce putem noi face !
Cole se uita de parca as fi penibila.
(comisiei) Ah, cole vine de la “colegu’ si colega”.
El e Cole, eu sunt cole. Intr-o vreme toti prietenii nostri devenisera in liceele lor Cole. Apoi s-a terminat de tot. Am ramas iar.
Doar noi.
Acum sunt doar eu. Cole. Daca nu iesi, iti zic ceva... Si or sa auda toti.... Nu iesi? (plangand) COLE! COLE! COOOOLE! TE ROG, IESI! Cole... Trebuie...
(comisiei) Uitati... Eu acum trebuie sa plec, dar trebuie sa-l fac pe Cole de ras.
Sunteti ...de gasca. Imi place de dvs.
Cole, eu vreau sa stii ca ...

Niciun comentariu: