miercuri, 4 mai 2011

ore de noapte

1 mai, la 05:24:16 AM a avut loc un cutremur intre light si moderat.
pentru putine secunde s-a miscat tot. credeam ca mi se pare
am mers automat sub o usa. cutremurul se oprise.
a fost atat de scurt incat atunci cand mi-am dat seama ce s-a intamplat m-am panicat, apoi creierul meu a inceput sa secrete multa serotonina.

href="http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/dyfi/events/us/c000331k/us/index.html">

3 comentarii:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Program liga 1 spunea...

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1.
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
O zi buna va doresc

Floater cum Trowel Machine spunea...

This post was definitely worth the time to read and take in. Most times I read a post I just skim over the contents, but not this one. Good job!

- Small Tar Sprayers | Floater cum Trowel Machine | Small Bitumen Sprayers