duminică, 16 noiembrie 2008

DAVID prezentare




[Location: David's computer

Type: Microsoft Word 97-2003 Document

Created: 22 octombrie 2006 21:36:00]


DAVID SCHWARTZ, nascut pe 7 august 1985; a absolvit Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza", cu specializarea desen animat. Este student in anul 4 la regie teatru, in cadrul U.N.A.T.C.;
Este coinitiator al proiectului tangaProject, in cadrul caruia a lucrat la 4 spectacole: "Un spectacol, 4 regizori, 4 dramaturgi" - a pus in scena textul lui Paul Dunca, "Cele mai bune sfaturi"; “Let’s Food!”, un performance realizat impreuna cu Ioana Paun, in spatiul dezafectat al gradinii-cinema “Capitol”; “RahovaNonstop: spectacol in 25 de ore” – un proiect de teatru comunitar, in care a regizat textul Selmei Dragos;a jucat in spectacolul “Redbull”, produs in colaborare cu Teatrul Luni de la GreenHours, regia - Miruna Dinu, text - Vera Ion.
A participat la spectacolul “Protect”, coordonat de Paul Dunca si produs de teatrul Desant, cu performance-ul “Locked”, realizat impreuna cu Ioana Paun.
Este pasionat de filme, colectioneaza gadget-uri si obiecte-kitsch si ii place sa inventeze retete culinare.
In prezent: se documenteaza pentru noul proiect tangaProject, “5 comunitati din Bucuresti” axat pe teatru comunitar, unde face echipa cu Selma Dragos; si isi pregateste spectacolul de licenta, pe textul “Butoiul cu praf de pusca” de Dejan Dukovski.

Niciun comentariu: